Live Streamers 2

Het is zwaar tafelen voor hen die het licht in de ogen van anderen niet gunnen.

Nog zwaarder zal het te verteren zijn dat trollen hier hun altijd idiote opmerkingen niet kunnen plaatsten.

Want de alternatieve media wint terrein van de betaalde MSM, en dit is te merken aan het aantal volgers op sociaal media.

Nog iemand die het zeker niet verdient om voor gek versleten te worden is Rogier Hop.

Alhoewel Rogier er niet vaak is tijdens betogingen, dan wel vlogs buitenhuis houd, zij het zeer kort, des te meer verslaat hij talloze onderwerpen binnenskamers, in zijn eigen programma RHTYLive.

Zijn knowledge over de politiek, en het verleden, de geschiedenis, is groot!

Natuurlijk, Rogier is vaak het doelwit van liegende trollen, maar ook hier weer:

Rogier gaat onverminderd door, hij neemt zelfs de tijd om deze naargeestige trollen uit te leggen dat deze trollen er niets van begrijpen.

Soms denk ik, terwijl ik flarden van hem opvang, joh, laat gaan , maar wellicht denkt Rogier:

trollen zijn om te dollen!

Geen enkel onderwerp blijft onbeantwoord, bewijzen worden getoond via alle mogelijke betrouwbare site's die internet bezit!

En ga daar dan maar eens tegen in!

Je moet dan een grote stommeling zijn om dat te proberen , hetgeen natuurlijk alleen minkukels doen die op school zijn gepest, en daardoor de geschiedenis lessen hebben verwaarloost, tja, en zo leer je niets, en blijf je leeghoofdig natuurlijk!

En Rogier?

Nagenoeg elke dag is hij daar weer, of beter, iedere avond, om ook weer hen, die het interesseert wegwijs te maken in een corrupt systeem wat politiek heet!

En hij doet dit op zo'n sublieme manier, zodat een ieder het begrijpt.

Laten we wel zijn, politiek is vooral een spel van dure woorden in te lange zin vormen, zodat het totaal misleidend is, en dus vaak niet echt te begrijpen voor de gewone mens!

Rogier vertaald dit in begrijpelijke taal, zodat een ieder dit ook echt kan begrijpen!

En dus ook hier weer, een vlogger die het ware nieuws brengt, zonder dwaalsporen, het ontrafelen van een politieke doolhof!

En als het er voor hem toedoet, gaat hij tijdens zijn live rustig in debat met een vraagsteller die wel serieus is begaan met de materie.

En of het nu binnenland is, of het buitenland, het is deze vlogger om het even!

Persoonlijk, als ik even tijd heb, en luister, vraag ik me af:

Waar haalt ie het allemaal vandaan, hoe weet hij al die zaken?

Dat zijn hersens in optima forma zijn is een feit, en dat weerhoud hem er dus niet van om nagenoeg iedere avond present te zijn van nieuwe of oudere weetjes, en hoe bepaalde wetjes zijn ontstaan!

RHTV is vrijwel dagelijks te zien op faceboek, daar waar vele dingen worden getoond, verteld, welke het corrupte MSM dagelijks pijn doet.

Maar Rogier is niet gek te krijgen, hoevaak real time gekken het ook proberen! 

Chapeau Rogier !!